Ludovic Orban, discuții despre sala polivalentă și autostrada spre Belgrad, la Timișoara VIDEO

114

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a ajuns, sâmbătă, la Timișoara. Acesta a avut întâlniri cu liderul Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, cu prefectul județului, Zoltan Nemeth, dar și cu primarul Timișoarei, Dominic Fritz. Oficialii au discutat despre proiecte de infrastructură rutieră, sportivă și sănătate.

”Am discutat despre sala polivalentă și proiectul stadionului. Am avut discuții privitoare la cele două proiecte de investiții și există disponibilitate clară din partea Guvernului de a finanța aceste obiective importante, ele aflându-se în diferite faze de pregătire a proiectelor”, a declarat Ludovic Orban.

În ceea ce privește infrastructura de transport, Orban a anunțat că va susține construirea unei noi bucăți de centură la standard de autostrada în cadrul proiectului de ridicare a șoselei rapide care va lega orașul de pe Bega de Moravița și mai departe de Belgrad. ”Am discutat și despre proiectul Timișoara – Moravița. Am discutat de necesitatea includerii unei centuri pe  profil de autostradă în vestul Timișoarei care să asigure conectarea între autostrada Timișoara – Moravița și autostrada A1”, a mai spus Orban la Timișoara.

Vizita vine în contextul în care Partidul Național Liberal se pregătește de congresul în care va fi stabilită o nouă conducere. În cursă s-au înscris Ludovic Orban, actualul președinte, și Florin Cîțu, premierul României. Și cel din urmă are programată o vizită în Timișoara, săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ