Lucrările sunt aproape de final pe Uranus şi Podeanu – VIDEO

2438

Disconfortul timişorenilor care locuiesc în zona străzilor Uranus şi Podeanu este aproape de final. Autorităţile locale au anunţat că în curând vor fi finalizate amenajările. Asfaltul este turnat, dar se mai lucrează la marcajele rutiere şi la amenajările spaţiilor verzi.

„Lucrările pe strada Uranus au fost finalizate, dar am hotărât să mai facem o amenjare de parcări la capătul străzii Uranus. A ieşit foarte frumos, nu este încă marcată. Se va întâmpla săptămâna viitoare”, a declarat primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

În zona stadionului „Dan Păltinişanu” se mai lucrează la modernizarea străzii Podeanu. Nu sunt făcute marcajele aici şi se mai plantează arbori. „Podeanu e marcată, mai trebuie mici retuşuri pe locurile de pământ unde vom avea verdeaţă şi mai trebuie terminată plantarea de copaci. S-au plantat copacii din proiect, dar eu am decis să plantăm mai mulţi. Vom avea copaci din 4 în 4 metri”, a mai spus Robu.

Dacă proiectul iniţial prevedea 105 arbori, la final vor fi, probabil, vreo 400, potrivit declaraţiilor autorităţilor timişorene. Investiţia se ridică la 5,5 milioane de lei, bani din bugetul propriu al oraşului. S-a afaltat şoseua de 1 kilometru, se realizează trotuare noi şi spaţii verzi. De asemenea, aici vor fi disponibile 230 de locuri de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ