16.2 C
Timișoara
vineri 1 martie 2024

Lucrări și spălări la rețelele Aquatim

Luni, 29 ianuarie, între orele 9-14, în Oloșag presiunea va fi scăzută pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.
Marți, 30 ianuarie, între orele 9-15, în Moșnița Nouă și Moșnița Veche presiunea va fi scăzută pentru lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare la Gospodăria de Apă din Moșnița Nouă.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
Miercuri, 31 ianuarie, între orele 9-14 se va executa o conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea, în apropierea pasajului spre Săcălaz. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe strada Locotenent Ovidiu Balea și în Săcălaz.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

Ordine și siguranță la meciul dintre AFC UTA Arad – FC U Craiova 1948

Jandarmii Grupării Mobile Timişoara asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor cu ocazia derulării partidei de fotbal din cadrul SuperLigii...

Iulius Town și Alergotura te provoacă să urci sute de trepte!

Una dintre cele mai apreciate competiții în care vă puteți testa atât condiția fizică, cât și spiritul de echipă va avea loc în weekend...

Citește și :