11.2 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Lucrări și spălări de rețele Aquatim

Joi, 14 martie, între orele 8-19 se va executa o conectare de conducte la intersecția Bulevardului Liviu Rebreanu cu strada Ulpia Traiana. Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor presiunea apei va fi scăzută în zonele Steaua, Calea Șagului și Plăvăț.
Tot pe 14 martie, între orele 10-11 se va opri furnizarea apei în Buziaș și Bacova pentru lucrări de modernizare la stația de repompare din Buziaș.
De asemenea, pe 14 martie, între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Hitiaș, iar între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Dolaț pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

Colaborare culturală și educațională între Valencia și Timișoara

O temă deosebit de incitantă a fost aleasă pentru a fi cercetată în cadrul academic de profesoara Ariana Maria Jupâneanț. O...

FOTO – VIDEO | Percheziții în Timiș, într-un dosar deschis pentru trafic de droguri de mare risc

Procurorii DIICOT Timiș și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au descins, azi dimineață, la nouă adrese din județul Timiș și municipiul București....

Citește și :