10.3 C
Timișoara
vineri 23 februarie 2024

Lucrări la rețelele de apă și canalizare Aquatim din Timișoara

Vineri, 9 februarie 2024, între orele 9-15 se va executa o cuplare de conductă la intersecția străzilor Batania cu Levănțica.
Lucrarea face parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata ei se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Batania, Levănțica, Pindului, Câmpului, Torac, Apateu, Garabet Ibrăileanu, Efta Botoca, Ion Cristoreanu, Mariana Drăghicescu,Vasile Crețu, Aurelia Fătu Răduţu, Ion Luca Bănățeanu, Căprioarei.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

20 de ani de Smithfield România, 4.600 de specialiști dedicați în a produce „Hrană bună. În mod responsabil.”

2024 marchează 20 de ani de la debutul operațiunilor Smithfield România și tot atâția de angajament continuu în formarea de cariere de succes. „De...

Prima ediție 2024 a Salonului Industriei Ușoare | FOTO-VIDEO

În perioada 21 - 25 februarie 2024, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește prima ediție din acest an a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, eveniment tradițional în rândul...

Citește și :