9.8 C
Timișoara
vineri 1 martie 2024

Lucrări la rețelele Aquatim și spălări

Lucrări la rețele și spălări

Luni, 11 decembrie, între orele 9-16, în Moșnița Nouă se vor executa două conectări de conducte la intersecția străzilor Anisia și Zaraza și pe strada Natalia. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Lucia, Acvilei, Uliului, Dognecea, Teregova, Mărășești, Farmaciei și Terapiei.
În săptămâna 11-15 decembrie, zilnic între orele 9-15, în Buzad se va efectua spălarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei în localitate.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

Marian Vasile și-a anunțat oficial candidatura pentru postul de primar al Timișoarei | Foto-Video

Cu o zi înainte de Mărțișor, fostul manager al județului Timiș, dar și fost vicepreședinte al Consiliului Județean, în mandatul 2013-2015, Marian Constantin Vasile...

Primăria Timișoara continuă să sprijine Societatea de Transport Public în rezolvarea deficitului de șoferi de autobuz

Primăria Timișoara și  Societatea de Transport Public (STPT) continuă demersurile de eficientizare a transportului în comun. Astfel, un autobuz din parcul...

Citește și :