11.4 C
Timișoara
joi 29 februarie 2024

Lucrări de remediere a unei avarii

Echipele Aquatim intervin pentru remedierea unei avarii majore la conducta magistrală de pe strada Enric Baader, colț cu Aristide Demetriade. Pentru remediere a fost necesară închiderea și golirea conductei pe tronsonul Samuil Micu – Aristide Demetriade.
Estimăm că lucrările vor dura până în jurul orelor 22.

Până la finalizarea intervenției, presiunea apei va fi scăzută pe strada Telegrafului, Lugojului, Mihail Kogălniceanu și în zonele UMT, Ion Ionescu de la Brad, Lipovei, Aradului, Torontalului, Mircea cel Bătrân, Matei Basarab și Circumvalațiunii. Este posibil ca, izolat, în zonele anunțate să fie lipsă apă la etajele 3-4.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

O cunoscută fabrică timișoreană s-a închis. Peste 200 de angajați au fost puși pe liber

Dalli Group a cumpărat fabrica de la Timişoara, în 2014, de la gigantul Procter & Gamble, care la rândul lor au achiziţonat întreprinderea Detergenţi....

Cum arată calendarul complet al alegerilor din acest an

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri seara, la România TV, calendarul stabilit în coaliție pentru toate alegerile din acest an: 9 iunie – alegeri locale...

Citește și :