15.2 C
Timișoara
sâmbătă 2 decembrie 2023

Lucrări de mentenanță și investiții Aquatim

Zilele viitoare vor avea loc spălări ale rețelelor de distribuție în mai multe localități. Pe durata lucrărilor, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei după următorul program: pe 19 octombrie, în Liebling și Pădureni; pe 20 octombrie, în Ciacova și Gad; pe 23 octombrie, în Cerna și Iosif.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
Pe 23 octombrie, între orele 9-16, și pe 24 octombrie, între orele 10-14, în Buziaș se va opri furnizarea apei pentru lucrări de investiții la stația de repompare. Acestea presupun înlocuirea tablourilor electrice și montajul generatorului fix.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

Citește și :