Lucrări Aquatim în zilele de joi și vineri

16

Joi, 15 iulie, între orele 9-14, în localitatea Săcălaz se va întrerupe furnizarea apei pentru remedierea unei avarii la conducta de distribuție de pe strada IV, nr. 353.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Spălari de rețele de apă în Ciacova, Remetea Mică, Jabăr, Ohaba-Forgaci și Sacoșu Turcesc
Joi, 15 iulie, între orele 9-15, în localitatea Ciacova se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare și igienizare a rețelei de distribuție.

Vineri, 16 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Remetea Mică între numerele 10-42, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție. Pe tronsonul unde se execută lucrări apa va fi tulbure, iar în restul localității este posibil să fie presiune scăzută.
Vineri, 16 iulie, între orele 8-12, în localitățile Jabăr, Ohaba-Forgaci și Sacoșu Turcesc se vor efectua spălări ale rețelelor de distribuție.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

Deoarece aceaste perturbări vor fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată

LĂSAȚI UN MESAJ