0.7 C
Timișoara
joi 7 decembrie 2023

Lucrări Aquatim

Luni, 13 noiembrie, între orele 8-17 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Aurel Popovici cu Bulevardul Take Ionescu. Lucrările fac parte din proiectul CL12-Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va opri apa pe strada Aurel Popovici, între Bulevardul Take Ionescu și strada București, și pe Bulevardul Take Ionescu, între străzile Aurel Popovici și Mihail Kogălniceanu.
Marți, 14 noiembrie, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe această stradă.
Tot pe 14 noiembrie, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Bogdan Petriceicu Hasdeu și Aprodul Movilă. Lucrările fac parte din proiectul CL12- Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1, iar pe durata lor se va opri apa pe străzile Sibiu, Chișinău, Sinaia, Făgăraș, Doamna Chiajna, în timp ce presiunea va fi redusă în zonele Blașcovici și Dimitri Ivanovici Mendeleev.
Pentru lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a bazinelor de înmagazinare, pe 13 noiembrie, între orele 8-16 se va opri apa în Făget, iar între orele 9-14, în Colonia Mică, în timp ce între orele 9-16 presiunea va fi scăzută în Izvin, Bazoș, Petrovaselo și în cartierul Ianculeasa din Recaș.
Pe 14 noiembrie, între orele 4-12 se va opri apa în Gătaia, iar în săptămâna 13-17 noiembrie, zilnic între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Pișchia.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

Concert de muzică rock și spectacol cu 250 de drone, joi în Iulius Town

Un an plin de evenimente dedicate culturii, în toate formele sale, care au reunit generații și care ne-au demonstrat că arta...

Liberalii se bat cu pesediștii care să le dea mai mulți bani profesorilor! Aceștia ar putea avea salariile majorate cu 20 la sută de...

Liberalii, susținuți de ministrul Finanțelor Marcel Boloș intenționează să propună în bugetul de stat o majorare de 20% a salariilor profesorilor din 2024, susțin...

Citește și :