17 C
Timișoara
sâmbătă 2 decembrie 2023

Lucrări Aquatim

Joi, 2 noiembrie, între orele 9-15, la intersecția străzii Simion Bărnuțiu cu piața Badea Cârțan se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din „Contractul de execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe strada Simion Bărnuțiu, piața Badea Cârțan și bulevardul Take Ionescu – porțiunea dintre strada Enric Baader și Badea Cârțan.
Pe 2 și 3 noiembrie, zilnic între orele 8-14, în Dragșina se va efectua spălarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

Citește și :