Lucrări aproape de final şi restricţii pe drumul dintre Săcălaz şi Sânmihaiu Român

391

Un drum extrem de important, devenit judeţean în urmă cu 3 ani, este aproape de a fi dat spre folosinţă. Vorbim despre DJ591 care face legătura între comunele Săcălaz şi Sânmihaiu Român. Pentru a fi finalizate lucrările de modernizare se impun însă restricţii.

„În perioada 19-24 septembrie va fi închisă circulația pe DJ 591 C Săcălaz-Sânmihaiu Român, sectorul km 0+000-5+500. Închiderea circulației este necesară pentru realizarea de lucrări la rampele podului și așternerea stratului de uzură, lucrări care nu pot fi executate în condiții de trafic, existând pericol de accidente”, transmite Consiliul Judeţean Timiş.

Drumul este o alternativă pentru a ocoli Timişoara, în lipsa unei variante concrete. Şoferii vor putea ajunge în Şag sau în sudul Timişoarei din Săcălaz fără a mai traversa oraşul de pe Bega.

Drumul a fost unul comunal şi nu a fost asfaltat niciodată. În 2013 Consiliul Local Săcălaz, de care aparţine drumul, l-a predat Consiliului Judeţean Timiş pentru ca autorităţile judeţene să poată investi în modernizarea lui. Anul acesta au fost alocaţi din buget 8,3 milioane de lei pentru lucrări. Acestea vor fi gata cel târziu în luna noiembrie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ