Lovitură pentru Dragnea! Anunțul făcut de Călinescu: ”Îi rog pe cei 10 milioane de români să aibă răbdare încă puțin”

602

Liviu Dragnea este în alertă, căci pe scena politică ar putea să-i apară un nou adversar important, în persoana lui Florin Călinescu, care s-a remarcat în ultima perioadă ca unul dintre cei mai înverșunați critici ai actualei puteri.

Vedeta Pro TV susține că la cât de multe se petrec în politică în ultima perioadă, i-ar trebui ore, zile, luni ca să poată comenta. Florin Călinescu are și un mesaj pentru cei 10 milioane de români care nu s-au identificat până acum cu niciunda dintre forțele politice din România, transmițându-le că trebuie să mai aibă răbdare puțin.

„La câte se petrec în politică, e pentru prima oară în viața mea când calculez că mi-ar trebui ore, zile, luni, să comentez. Îi rog pe cei 10 milioane de români care nu s-au identificat până acum cu ĂȘTIA să aibă răbdare încă puțin. Poate le atrag atenția,” este declarația lui Florin Călinescu, de pe pagina sa de Facebook.

Mesajul cu mai multe înțelesuri i-au făcut pe români să încerce să-l descoasă pe Florin Călinescu, rugându-l să decodifice cele afirmate. Într-unul dintre comentarii, vedeta Pro TV susține că mai are două luni contract cu televiziunea, dând de înțeles că la finalul acestei perioade va anunța intrarea sa în politică, cel mai probabil acest lucru fiind sinonim cu înființarea unui nou partid.

sursa – capital.ro

1 COMENTARIU

  1. Inca un partid, inca o divizare a opozitiei, inca un avantaj pentru psdisti. Asa nu o sa-i dati jos. Unirea este sansa opozitiei. Dar daca apar tot mai multi sefi de partide, rade dracnea de ei.
    Acum ca au marit pensiile, au mai multi votanti. psdistii desigur. Ca si opozitia promite dar divizat.

LĂSAȚI UN MESAJ