Lovitură într-un mare oraș din vestul tării. Tun de zeci de mii de lei dintr-o casă particulară.

251

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale cercetează două persoane pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat o femeie de 41 de ani, din Arad, care, la data de 25 martie a.c. ar fi pătruns într-un imobil de pe raza municipiului, și dintr-un dulap ar fi sustras suma de 28.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat, pe numele femeii fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

A mai fost identificat un bărbat de 36 de ani, din Sintea Mare, care, la data 2 martie a.c., prin înlăturarea sistemului de protecție, ar fi sustras un smartphone în valoare de 3.300 de lei, din incinta unui complex comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

sursa: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ