Lovitură de proporții la vârful unei filiale PNL din vestul țării! Cine a fost debarcat de la conducere!

865

PNL a anulat alegerile în filiala judeţeană Arad, dar şi cea municipală, Gheorghe Falcă anunțând că va contesta decizia venită de la centru.

Conducerea PNL Arad a luat act cu surprindere de decizia Curţii de Arbitraj, arătând, într-un comunicat de presă remis sâmbătă seară, că „nu este o situaţie firească”.

„Considerăm că nefirească este şi rezoluţia Curţii de Arbitraj, care şterge cu buretele exerciţiul de voinţă a uneia dintre cele mai puternice organizaţii PNL din România”, declară, prin intermediul comunicatului, prim-vicepreşedintele PNL Arad Iustin Cionca, preşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

În 20 aprilie, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a fost reales preşedintele filialei judeţene PNL, în urma alegerilor interne.

Gheorghe Falcă, aflat la al patrulea mandat de primar al municipiului Arad, a preluat conducerea organizaţiei judeţene în octombrie 2013 (PDL), în urma alegerilor interne. Falcă obţinuse 351 de voturi, în timp ce contracandidatul său Nicolae Ioţcu a obţinut 295.

gheorghe-falca

Sursa: DC News

LĂSAȚI UN MESAJ