Locurile de parcare lipsesc, amenzile curg, șoferii se revoltă pe Facebook, la Timișoara

367

Problema locurilor de parcare rămâne cea mai stringentă din Timișoara. Și nu doar în centrul orașului este o situație gravă, ci și în cartiere rezidențiale. Cu greu găsesc șoferii loc să își lase mașina peste noapte între blocuri sau în fata caselor. Pentru că nu au unde parca, timișorenii lasă mașinile pe marginea străzii și, de multe ori, cu o roată pe trotuar.

Ce fac autoritățile? Aplică amenzi, dar nu rezolvă problema prin construirea de noi locuri de parcare. Șoferii sunt revoltați și au sesizat pe rețelele de socializare aceste aspecte.

„Nesimțirea Poliției Locale din Timișoara nu mai are limite. De 11 ani locuiesc în Calea Lipovei și nu am mai văzut așa ceva. Au amendat cetățenii care parchează în aceleași locuri în fiecare zi pentru că seara nu există locuri de parcare, dar la colț de stradă zac boschetarii cu zecile și își fac nevoile unde apucă, iar mirosul devine insuportabil vara, colcăie de cetățeni care răstoarnă tomberoanele și coșurile publice în miezul zilei, iar spațiile verzi arată jalnic. Felicitări că rezolvați adevăratele probleme ale orașului!”, a scris, revoltat, un șofer pe Facebook.

Aceeași situație a fost reclamată de șoferi pe strada Liniștei din Calea Aradului, dar și din alte zone ale orașului. Iar problema nu va fi rezolvată prea curând. Primarul vrea 3 parcări supraetajate în cartiere, dar SDM nu a întocmit încă studiile pentru începerea construirii structurilor.

Așadar, este greu de crezut că anul acesta vom vedea parcări noi între blocuri.

1 COMENTARIU

  1. Robu doar a desfintat locuri de parcare . Ce parcari sa faca intre blocuri in cartiere cand in 7 ani de mandat nu a facut o parcare decenta pentru zona cetate unde a desfintat peste 500 de locuri de parcare . Zona pietonala fara locuri de parcare in imediata apropiere . Cei care locuim in zona suntem haituiti zilnic de politia locala ni se interzice accesul auto la proprietate atunci cand achizitionezi produse greu transportabile gen frigider maisna de spalat ne trebuie autorizatie sa mergem la noi acasa !!

LĂSAȚI UN MESAJ