Lobby-ul pentru centură a început cu o amânare

152

Aşa cum vă informam joi, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, ar fi trebuit să se afle, vineri, la Bucureşti unde ar fi urmat să aibă o întâlnire cu directorul CNADNR, Cătălin Homor, pentru a discuta despre construirea centurii de sud. Însă după nici 24 de ore, edilul şef din oraşul de pe Bega a fost înştiinţat că întâlnirea se amână.

Vineri, Nicolae Robu, a anunţat că amânarea nu este decât de o zi. Motivul? Directorul CNADNR a trebuit să viziteze unele şantiere vineri şi se pare că acestea nu au fost programate.

„Am avut o corespondenţă cu conducerea companiei şi am fost invitat să merg astăzi (n.r. vineri) la Bucureşti la ora 14:00. Vom stabili şi locul şi ora întâlnirii. Azi (n.r. vineri) am fost înştiinţat că domnul director trebuie să meargă pe nişte şantiere şi nu poate să stea la Bucureşti. Dar vestea bună este că vine domnul director aici şi voi avea, mâine (n.r. sâmbătă), o întâlnire cu dânsul”, a declarat, vineri Robu.

Aşadar, şoferii trebuie să aibă răbdare să afle când ar putea începe lucrările la centura de ocolire pe partea de sud a Timişoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ