Liga AC LABS cheamă studenții să se alăture în noi proiecte

259

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare se pregătește cea de-a IX-a ediție a proiectului Liga AC LABS, organizat cu sprijinul Facultății de Automatică și Calculatoare și al Universității Politehnica din Timișoara.

În cadrul proiectului marile companii de IT& C din Timișoara vor susține laboratoare pe tot parcursul celui de-al doilea semestru al anului universitar. Astfel, studenții își pot testa cunoștințele dobândite în timpul anilor de studiu, le pot îmbunătăți și au șansa să își dezvolte abilitățile profesionale luând contact cu piața muncii.
Ediția de anul acesta aduce opt companii noi față de anul trecut, numărul companiilor ajungând la 25. În cadrul celor 38 de laboratoare susținute în cadrul proiectului pot participa studenți pasionați de domeniu, indiferent de facultate. În 2017 proiectul a ajuns la un număr record de 886 de studenți înscriși și 417 de participanți, anul acesta ne dorim ca aceste numere să crească.
Deschiderea proiectului Liga AC LABS va avea loc în data de 27 februarie 2018, în amfiteatrul Alexandru Rogojan (D1) al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara, începând cu ora 20:00.
În cadrul deschiderii, reprezentanții celor 25 de companii partenere vor prezenta cele 38 de laboratoare pe care le vor susține în acest an.
Liga AC LABS se va desfășura pe o perioadă de patru luni, după cum urmează:
– Deschiderea oficială a proiectului: 27 februarie 2018
– Înscrierea participanților: 28 februarie-4 martie 2018
-Perioada de teste și interviuri: 5-18 martie 2018
-Selecția participanților: 19-25 martie 2018
-Perioada de desfășurare a laboratoarelor: 26 martie – 10 iunie 2018.
Pentru a afla informații suplimentare cei intresați pot să viziteze site-ul proiectului: https://labs.ligaac.ro/, iar pentru a fi la curent cu cele mai noi activități se poate urmări pagina de facebook: https://www.facebook.com/ligaaclabs cât și contul de instagram: https://www.instagram.com/ligaaclabs/.
Pentru orice altă informație legată de Liga AC LABS se pot contacta și membrilor echipei de implementare a proiectului Liga AC LABS la numărul de telefon: +40 771668009 sau la adresa de e-mail: laura.belean@ligaac.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ