Liga 4 Timiș: ACS Dumbrăvița, victorie fără drept de apel la Giarmata cu ASO Deta-video

262

ACS Dumbrăvița a câștigat cu un nesperat 5-1 cu ASO Deta, meci contând pentru etapa a șasea din Liga 4 Timiș. Chiar dacă înaintea partidei Deta stătea mult mai bine în clasament, înfruntarea a fost dominată de gazde, care continuă să organizeze meciurile de pe teren propriu pe stadionul Nicu Moraru din învecinata comună Giarmata.

Așadar în meciul de sâmbătă experimentatul Deian Pecarov a deschis scorul repede, după un sfert de oră de joc, apoi tot ex-Polistul a dublat avantajul alb-verzilor în minutul 32. Înainte de pauză Tibi Popoviciu a redus din diferență pentru deteni, însă imediat în faza următoare Eduard Soare a stabilit scorul la pauză: ACS Dumbrăvița-ASO Deta 3:1.

În al doilea mitan elevii antrenorului principal Sorin Bălu nu au dat șanse oaspeților să revină în joc, ba mai mult Florin Nanu, abia a ajuns de la Ripensia Timișoara a dus scorul la un neverosimil 4:1. Pănă la final și Vlad Nicoară a reușit să-și trecă numele pe tabela de marcaj, astfel că meciul dintre Dumbrăvița și Deta s-a terminat cu un scor categoric 5:1.

Iată și celelalte rezultate din etapa a VI-a: CS Avântul Periam-ACS Voința Mașloc 0:2, AS Peciu Nou-CSM Lugoj II 2:4, CS Cocoșul Orțișoara-CS Unirea Sânnicolau Mare 1:1, ACS Murani-AS FC Bazoșu Vechi 2:3, AS Voința Biled-AS Pobeda Dudeștii Vechi 0:0, CS Progesul Gătaia-AS Progresul 1906 Ciacova 2:3, CS Timișul Șag-AS Seceani 5:1, AS Arsenal Flacăra Făget-CS Unirea Tomnatic 4:2.

În clasamentul ligii conduce Timișul Șag cu 18 puncte urmată de bulgarii de la Dudeștii Vechi și de ASO Deta cu 13, respectiv 12 puncte. Dumbrăvița se află pe locul 5 cu 11 puncte adunate. În etapa următoare Dumbrăvița va avea o deplasare dificilă la 80 de kilometri, la Dudeștii Vechi. Conform Asociației Județene de Fotbal Timiș, derbiul rundei de pe arena Hristo Stoichkov se va disputa vineri, de la ora 17.

DumbravitaTV.ro

LĂSAȚI UN MESAJ