Licităm pentru Final 8 al Cupei României

97

Timișoara s-a înscris pe lista orașelor ce candidează pentru organizarea turneului final al Cupei României la baschet masculin. După 3 ani, trofeul Cupei s-ar putea decerna din nou în sala Constantin Jude.

Cinci orașe își dispută organizarea turneului final al Cupei României. Timișoara, prin intermediul clubului SCM, alături de Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca și București vor licita luni, a sediul Federației Române de Baschet pentru obținerea găzduirii fazei finale a competiției. Licitația pornește de la suma de 10.000 de lei. În urmă cu trei sezoane Timișoara a mai organizat turneul final.

În acest an însă faza finală se desfășoară puțin schimbat, în sensul în care la turneu participă opt echipe și practic avem 3 zile de baschet cu sferturi de finală, semifinale și finală. Turneul se va desfășura în luna februarie 2017. În plus, se pare că organizatoarea Cupei primește la pachet și All Star Game-ul masculin…

Înainte de a licita pentru Cupă, ”leii” trebuie să se concentreze pe duelul de vineri, de la Sibiu, în compania lui CSU. Partida din ultima rundă a turului se joacă de la ora 17,15 și este una specială pentru Octavian Popa Calotă. După 11 ani petrecuți în sala Transilvania, fundașul naționalei revine cu plăcere din postura de adversar al galben-albaștrilor. ”Vrem să câștigăm la Sibiu”, este mesajul lui Calotă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ