Liberalul Drăgănescu îl atacă dur pe liberalul Horia Cristian!

144

Fostul șef al liberalilor timișeni, Ovidiu Drăgănescu, îl critică fără menajamente pe colegul său din PNL Timiș, deputatul Horia Cristian, susţinând că prin proiectul legii privind prevenţia în sănătate, al cărei principal autor este, pune PNL la nivel naţional și local în postura de țintă sigură în faţa adversarilor politici. El spune că, deși e limpede că o politică autentică de prevenție în domeniul sănătății este absolut necesară în România, felul în care Cristian și alți colegi liberali au abordat chestiunea în mass-media este o mare eroare politică.

Draganescu 1„Faptul că articolele care prevăd penalizarea drastică a bolnavilor, dacă aceștia nu participă la programele de prevenție, au fost lansate în spațiul public fără o dezbatere prealabilă pe această temă sensibilă, constituie o carență de comunicare total nefericită.
Practic, într-un an electoral care se anunță extrem de dur, să faci asemenea greșeli de strategie politică ar trebui să ne pună pe gânduri pe noi toți, liberalii mai vechi sau mai noi” .

Ovidiu Drăgănescu, membru al PNL încă din Ianuarie 1990, mai spune că asemenea erori de tactică politică și de comunicare sunt pe cale (deja acest lucru se întâmplă!) să arunce PNL în „bătaia puștii” propagandiştilor politici de la PSD, dar și de la ALDE sau UNPR, care deja profită de impactul negativ al proiectului legislativ respectiv asupra a milioane de bolnavi din România.

LĂSAȚI UN MESAJ