”Leii” și-au aliniat baschetbaliștii la startul stagiunii

131

Noul proiect al baschetului masculin timișorean a pornit la drum. ”Leii” bănățeni și-au prezentat fanilor noii jucători și ambițiile pentru viitorul sezon: ”Să avem răbdare”.

SCM BC Timișoara s-a prezentat în fața suporterilor în stilul unui club care se respectă. Duminică seara, în cadrul unui cunoscut ștrand din oraș, noua componență a lotului alb-violeților s-a aflat în atenția iubitorilor baschetului.

”Obiectivul nostru este acela de a crea o echipă și de a intra în primele 8 formații ale campionatului. Ne așteaptă multă muncă dar avem șase săptămâni la dispoziție să pregătim startul sezonului. Cu siguranță va fi un campionat disputat cu echipe bune. Sunt mulțumit de lotul nostru, este o combinație între jucători cu experiență și tineri”, a promis antrenorul Nenad Mandic.

Toți cei 11 baschetbaliști ai alb-violeților au pășit în fața suporterilor cu tricourile pe care și le-au ales pentru acest sezon: Marko Cakarevic -6, Milos Komatina -9, Adrian Diaz -20, Nikola Otasevic -10, Georgian Păun -12, Ionuț Drăgușin -14, Mihai Ursan -15, Andrei Ghiriș -1, Alexandru Albu -2. Acestora li se va adăuga și Octavian Popa-Calotă, conducătorul de joc de 31 ani ce a lipsit motivat din cauza unei convocări la echipa națională.

”Timișoara m-a convins cu un proiect pe termen mediu spre lung. Nu ne bazăm pe un singur an de zile. E un loc frumos, cu o cultură în baschet, oameni de un profesionalism cum rar întâlnești în țară. Trebuie să avem răbdare. Cea mai grea parte va reveni antrenorilor, care trebuie să sudeze 11-12 jucători care nu au mai jucat niciodată. Eu mi-aș dori să formăm o echipă în acest sezon și apoi în următorul să tindem la mai mult. Va fi greu în șase săptămână să formezi echipa. Spun că răbdarea va fi cheia succesului”, a subliniat pivotul Ionuț Drăgușin, ultima oară jucătorul lui Steaua București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ