”Leii” se prezintă fanilor la Cupa Timișoara

74

Baschetbaliștii SCM-ului se prezintă în fața propriilor suporteri cu ocazia Cupei Timișoara. Turneul are loc vineri și sâmbătă, la sala Constantin Jude, cu participarea echipelor KK Vrșeț, CSM Oradea și CSU Sibiu.

În ultimii ani a devenit un obicei ca turneul amical Cupa Timișoara să prilejuiască prima apariție a ”leilor” bănățeni în fața susținătorilor. Nici în această toamnă lucrurile nu stau altfel pentru cei de la BC SCM; aceștia urmând a-și prezenta noua echipă cu prilejul patrulaterului devenit deja tradițional. O echipa in care au fost pastrate vedetele de anul trecut, ca Jeremic, Komatina sau Diaz, si au fost adusi oameni noi – Mijajlovic si Burgess.

Ediția cu numărul XI se va desfășura vineri și sâmbătă, în sala Constantin Jude, cu participarea a patru formații: KK Vrșeț, CSM Oradea, CSU Sibiu și bineînțeles BC SCM Timișoara. Turneul este deschis vineri, de la ora 17, de jocul KK Vrșeț – CSM Oradea. De la ora 19,30 are loc duelul timișorenilor cu cei de la CSU Sibiu.

Ziua a doua programează cele două finale, de la aceleași ore. Accesul spectatorilor este gratuit pe toată durata turneului.

Formația condusă de Tudor Costescu și-a început seria jocurilor de verificare abia în week-endul trecut, într-un test câștigat la Belgrad contra lui KK Dynamic, scor 82-65.

LĂSAȚI UN MESAJ