”Leii”, învingători și la debutul lui Costescu

86

BC SCM Timișoara a pășit cu dreptul și în mandatul lui Tudor Costescu. Violeții au depășit vicecampioana BC Mureș Târgu Mureș cu 91-72 în ultimul joc al rundei a 17-a.

Schimbarea de antrenor a fost de bun augur pentru baschetbaliștii SCM-ului. La fel cum s-a întâmplat și în urmă cu două săptămâni, la debutul lui Cristi Bota pe banca ”leilor”, și primul joc cu Tudor Costescu la timonă a reprezentat un succes pentru BCT. Violeții au trecut de vicecampioana BC Mureș Târgu Mureș luându-și revanșa după înfrângerea la limită înregistrată în tur.

Căpitanul Mladen Jeremic a fost din nou arma principală a bănățenilor cu 22 de puncte marcate deși a evoluat cu precădere în sferturile 2-4. L-au urmat americanul Jonte Flowers (15 puncte și 10 recuperări) și Ionuț Drăgușin (10 puncte și 10 recuperări), ambii cu câte un spectaculos double-double. Și-au adus contribuția și Komatina (16 puncte), Popa Calotă (10 puncte), Rambo (6 puncte), Diaz (6 puncte) și Andrieș (6 puncte).

Cea de-a noua victorie a bănățenilor îi urcă pe aceștia pe locul 5 cu un total de 25 de puncte. BCT-ul joacă în runda următoare la Galați, în compania lui Phoenix.

 

LĂSAȚI UN MESAJ