”Leii” intră în play-out de pe locul 10 în ciuda eșecului cu Steaua

74

BC SCM Timișoara a pierdut ultimul joc din sezonul regulat, 65-78 cu Steaua București. ”Leii” vor intra în play-out de pe poziția a 10-a.

Ultima etapă a stagiunii nu a adus mutări în clasamentul Ligii Naționale de baschet masculin. Toate echipele și-au păstrat clasările inclusiv BC SCM Timișoara, ceea ce înseamnă că toate calculele făcute înaintea rundei finale au fost confirmate.

Baschetbaliștii din Timișoara au cedat meciul contra lui Steaua, una dintre echipele cu pretenții ale campionatului. Conduși de pe bancă din postura de secund de fostul principal al violeților, ne referim aici la Milorad Perovic, bucureștenii și-au făcut jocul și s-au impus cu 78-65 (17-17, 20-15, 21-10, 20-23). Diferența s-a făcut în sfertul al treilea unde experiența și valoarea unor jucători ca Barac sau Szijarto s-a făcut simțită din plin.

Pentru BCT ziua de sâmbătă nu a fost cea mai bună, aruncările de la distanță nu i-au ajutat deloc pe violeți. Cu un procentaj de 23% de la linia de 3 puncte și ceva puțin mai bine la capitolul aruncări de 2 puncte, atacuri duse peste limita celor 24 de secunde și multe mingi pierdute foarte ușor, trupa lui Nenad Mandic nu putea să învingă un adversar clasat pe locul 3.

Norocul timișorenilor a venit de la Târgu Jiu, acolo unde Energia a învins pe BCMU Pitești cu 84-72 și a ținut gruparea argeșeană pe locul 11.

LĂSAȚI UN MESAJ