”Leii” din Banat pășesc încrezători în play-out-ul Ligii Naționale

87

Adevărata luptă pentru supraviețuire în Liga Națională de baschet masculin începe sâmbătă. ”Leii” bănățeni sunt optimiști că pot îndeplini misiunea de a-și apăra locul 10.

BC SCM Timișoara poate fi considerată revelația finalului de sezon regulat al campionatului după cele 3 victorii obținute în ultimele etape. Grație acestor succese violeții au urcat pe locul 10 primul deasupra liniei ce asigură supraviețuirea în prima ligă.

Cu punctele acumulate până în prezent BCT intră în turneul 7-12 ce ține loc de play-out în acest campionat. Iar pentru prima oară în această stagiune o rază de optimism răzbate în rândul bănățenilor. ”În ultima lună s-a pus angrenajul în mișcare, am fost capabili să ne pregătim cât de cât normal. Situația clubului e mult mai bună, toată lumea se poate concentra la baschet. E unul dintre motivele principale.

Suntem pe drumul cel bun, avem acum un meci greu cu Galați, ne-au bătut de două ori, dar cred că acum vom juca mult mai bine. Dacă mergem acolo și ne luptăm precum în ultimul timp avem o șansă bună la victorie”, a explicat principalul marcator al timișorenilor, pivotul Dalibor Djapa.

Play-out-ul pornește sâmbătă la drum cu o deplasare grea pe terenul lui Phoenix Galați pentru echipa timișoreană. Duelul are loc la ora 19, imediat după un alt meci ce implică o echipă timișoreană. Mai exact handbaliștii de la Politehnica joacă cu două ore mai devreme în compania echipei locale. ”Sperăm să ne întoarcem cu două victorii timișorene de la Galați” spun baschetbaliștii.

LĂSAȚI UN MESAJ