Laura Chindriș crede că tinerii sunt amăgiți frumos de primarul Robu

143

Scandalul caselor și terenurilor de casă atribuite de primăria municipiului pe criterii criticate de unii părea că se aplanează. Dar cum politicienii pot face un subiect din orice iată că apare o nouă luare de poziție pe această temă. Laura Chindriș din partea ALDE aduce noi acuzații legate de terenurile de casă.

Robu vrea să-i demonstreze fostei șefe de cabinet, că nu este “tâmpit rău”! S-a asigurat că Sanda Greblă nu rămâne fără teren de casă până la finalul mandatului său!

După aproape doi ani de la publicarea listei inițiale privind atribuirea de parcele de teren tinerilor cu vârste între 18 și 35 de ani, consilierii locali votează mâine „Tabelul nominal ierarhizat după punctaj al solicitanților de teren conform Legii 15/2013 și atribuirea parcelelor validate conform HCL 20/29.01.2019”.

Pe lista finală se regăsesc 209 persoane printre care sunt inserați mai mulți tineri din filiala PNL Timiș, city managerul Primăriei Timișoara, Robert Kristof, dar și Sanda Greblă, fosta șefă de cabinet a primarului, în prezent șefa unei noi structuri, numită Serviciul Unitatea de Implementare Proiecte Angajate ca și Capitală Europeană a Culturii.

Motivația primarului precum că aceasta se regăsește pe listele unde ar trebui să fie familii cu copii care stau în chirie și care realmente au nevoie de un ajutor din partea statului, sună cam așa: ”Trebuie să fii tâmpit rău ca să ai pretenția ca niște cetățeni care ocupă anumite poziții să nu aibă acest drept”.

Laura Chindriș: ”ALDE NU va vota această listă pentru că reprezintă o mare nedreptate față de tinerii din Timișoara! Nu intenționez să fiu răutăcioasă, însă, mi se pare destul de revoltător faptul că știu atâtea familii sau tineri la început de drum care nu au posibilitatea să își achiziționeze o locuință, iar un teren din partea primăriei ar fi un ajutor real pentru ei, însă acești tineri sunt doar amăgiți frumos de primarul Robu și ocupă listele doar la număr pentru că în final câștigătorii vor fi apropiații primarului. Cred că Robu vrea să-i demonstreze fostei șefe de cabinet, că nu este “tâmpit rău” și astfel s-a asigurat că Sanda Greblă nu rămâne fără teren de casă până la finalul mandatului său!

Este trist că singura calitate a acestor tineri care vor primi gratuit un teren de la primărie e că au carnet de partid la PNL, în condițiile în care mulți alții, de fapt majoritatea abia se încadrează la un credit ipotecar și se îndatorează la bănci pe 30 de ani pentru o locuință”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.