„Labirintul Iepurașului” îi provoacă pe cei mici la o adevărată vânătoare de comori în Iulius Town

48

Tenacitatea, spiritul observației, dar și competitivitatea sunt temele principale în jurul cărora se vor împleti evenimentele din acest weekend, din Iulius Town. Începe tradiționala vânătoare de ouă – „Labirintul Iepurașului”, iar de Ziua Jandarmeriei, reprezentanți ai instituției vor aduce în Iulius Town câinii dresați, vor face exerciții demonstrative și vor prezenta tehnică și autospecialele din dotare.

Ca în fiecare an, iepurașul de Paște vine în Iulius Town și pregătește cu mare atenție cel mai așteptat treasure hunt. Simpaticul urecheat amenajează un labirint din plante naturale, unde va ascunde mai multe ouă, iar micii detectivi sunt așteptați să le găsească. „Labirintul iepurașului” va fi deschis zilnic, în perioada 31 martie – 14 aprilie 2023, în Atrium, în intervalul orar 10.00 – 20.00. Startul vânătorii de comori se dă la masa imaginației, unde cei mici trebuie să „dea viață” prin culori unui desen pe care îl vor primi de la ajutoarele Iepurașului aflate la intrarea în labirint sau la Centrul Info. Prichindeii pot participa în grupuri de maxim 8 ani „egg-hunt”, trebuie să găsească trei indicii ascunse de Iepuraș, iar după ce predau dovezile vor fi premiați cu surprize dulci și diplome. La eveniment pot participa copii de până în 10 ani, iar intrarea este gratuită.

După ce își ascut simțurile de detectivi, cei mici sunt așteptați să îi vadă pe reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș și al Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, care vor fi prezenți în Iulius Town, sâmbătă, 1 aprilie, începând cu ora 10.00. Exerciții susținute de câinii dresați, prezentarea tehnicii și a autospecialelor, dar și demonstrații ale subunităților antiteroriste sunt activitățile informativ-educative pe care curioșii le vor putea vedea.

Turneul Teatrului de păpuși continuă și în această duminică, când pe scenă se va juca „Miuriel, micuța vrăjitoare”, începând cu ora 11.00. Participarea este gratuită, iar copiii sunt așteptați în zona Peek&Cloppenburg din Iulius Mall.

Exploratorii mai au timp până pe 4 aprilie să descopere expoziția interactiv – educativă „Vestul Sălbatic”, care se află în piațeta Intersport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ