La un pas de tragedie! O femeie și bebelușul ei, evacuați cu autoscara pompierilor în urma unui incendiu

74

O mamă şi bebeluşul ei au fost evacuaţi vineri, cu autoscara de pompieri, de la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din Curtea de Argeş, în care a izbucnit un incendiu, iar scara a fost inundată de fum.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament aflat la parterul unui bloc din Curtea de Argeş.

Din cauza incendiului, scara blocului a fost inundată de fum şi s-a impus evacuarea locatarilor, o mamă şi bebeluşul său fiind scoşi deja din apartamentul lor, aflat la etajul trei, pe autoscara pompierilor.

”Evacuarea locatarilor se face cu ajutorul autoscării. Au fost evacuaţi o mamă şi un copil, de la etajul 3. Se continuă evacuarea persoanelor aflate în bloc. Nu se poate face evacuarea pe scară, scara blocului este total inundată de fum”, a declarat Epure.

Deocamdată nu se cunosc cauzele incendiului, însă cel mai probabil, spun pompierii, flăcările au pornit de la un tablou electric.

Incendiul a fost licihidat fără ca cineva să fie rănit.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ