La un pas de o dramă! Ce-a pățit o mamă din vestul țării!

902

Clipe de neputință pentru o mamă din municipiul Deva care, duminică seara, timp de aproape o oră, nu și-a mai găsit copilașul de doar 5 ani. Într-o moment de neatenție inexplicabilă, micuțul a plecat de lângă ea și a fost găsit de niște trecători în sensul giratoriu din cartierul Dorobanți.

Din fericire, băiețelul a fost văzut de șoferii care treceau prin aceea zonă, existând riscul să-l lovească, copilul fiind chiar pe carosabil.

„În jurul orei 21.20, o patrulă auto a Poliției Locale Deva a fost alertată că în sensul giratoriu situat la intersecția dintre bulevardele 22 Decembrie și Nicolae Bălcescu, din municipiul Deva, se află un copil de aproximativ 5 ani, singur, care plânge și afirmă că nu știe unde îi sunt părinții și nici unde locuiește. Echipajul Poliției Locale a preluat minorul – V.C.A., anunțând totodată Poliția Municipiului Deva, și a trecut imediat la căutarea familiei acestuia”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Deva.

Polițiștii locali, împreună cu micuțul, au încercat să găsească blocul în care locuiește acesta, dar nu au reușit. Deși copilul ar fi indicat corect zona în care stă, vecinii nu l-au cunoscut, pentru că familia sa locuiește de puțin timp în acel imobil. Băiețelul a fost dus la sediul Poliției Locale, unde agenții i-au oferit jucării și ciocolată, liniștindu-l. În jurul orei 22.00, părinții copilului au anunțat dispariția sa la Poliția Municipiului Deva, de unde au fost îndrumați către sediul Poliției Locale Deva, unde se afla minorul.

„După verificarea identității reprezentantului legal al minorului, copilul a fost încredințat mamei sale, V.L., în vârstă de 25 de ani, din municipiul Deva, în baza unui proces-verbal. Totodată, femeia a fost sancționată contravențional, conform Legii nr. 61/1991 republicată, pentru nesupravegherea minorului în vârstă de 5 ani”, se mai arată în comunicatul Poliției Locale Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ