La un pas de a da 10.000 de euro unor escroci. Oprită de funcționara de la bancă

563

O pensionară din Deva a fost la un pas să dea unor escroci agoniseala de o viață. Femeia a fost sunată de niște necunoscuți care au încercat să o înșele de bani prin metoda „accidentul”. Chiar înainte să vireze banii într-un cont bancar  femeia a aflat că este victima unei înșelăciuni. Cazul a ajuns, firesc, în atenția polițiștilor.

„Poliţiştii fac cercetări într-un caz de tentativă de înşelăciune comisă prin metoda „accidentul”. Partea vătămată a fost avertizată că ar putea fi înşelată, chiar înainte de a vira suma solicitată pentru aşa-zisa intervenţie chirurgicală. O femeie în vârstă de 72 de ani, din municipiul Deva, ne-a sesizat despre faptul că a fost contactată de o persoană care a încercat să o inducă în eroare , precum că fiul și nora sa au fost victimele unui accident rutier. Pentru salvarea vieții celor doi, apelantul a solicitat 42.000 de lei, bani ce ar fi fost necesari pentru o aşa-zisă  intervenție chirurgicală”, a informat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Femeia a mers la bancă pentru a scoate banii ceruți de escroci. Însă, în ultimul moment, a fost salvată de o angajată de la bancă. Funcționara a avertizat-o că poate fi victimă a unei infracțiuni de înșelăciune.

LĂSAȚI UN MESAJ