La Timișoara este așteptată primăvara pentru ca temperaturile ridicate să topească zăpada de pe marile artere. Foto

164

Timișoara s-a ”trezit”, din nou, îmbrăcată într-o promoroacă deasă și albă, după ce noaptea trecută a nins constant. Nici dimineață, ninsoarea măruntă nu a dat semne să se oprească, spre disperarea șoferilor care au fost nevoiți să își consume nervii în traficul îngreunat, și de această dată, de zăpada așternută într-un strat gros, pe șosele.

Principalele artere din oraș erau, ca în diminețile trecute, acoperite de zăpadă și nici vorbă ca vreun utilaj să fi fost văzut în trafic de șoferi. Se circula bară la bară chiar în fața Prefecturii Timiș, deoarece șoferii erau nevoiți să conducă prudent, întrucât neaua de pe șosea era de câțiva centimetri buni, așa cum se poate observa în imaginile de mai jos.

Cel mai probabil, autoritățile se vor scuza ca de fiecare dată, susținând că deszapezirea nu se poate realiza la foc automat sau chiar cu un răspuns mai scurt ”a la primarul Robu” – ”Peste tot în lume, când ninge mult, traficul este îngreunat!”

Așadar, primăvara este așteptată la Timișoara pentru ca, măcar ea, să ajute la decongestionarea traficului din oraș! Meteorologii au anunțat că de astăzi vremea se va mai încălzi ușor, iar până duminică vom avea parte de precipitaţii mixte şi polei, ninsori moderate cantitativ şi intensificări ale vântului în special în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Banat şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

LĂSAȚI UN MESAJ