La PNL Timiș nu știe dreapta liberală ce face centrul pedelist!

1356

Alegerile interne din PNL Timiș, menite să desemneze un candidat cert la președinția viitorului Consiliu Judetean Timiș, sunt pe cale să se transforme într-o comedie neorealistă, o copie jenantă după arta bufă a maeștrilor Fellini și Rossellini la un loc.

În principiu, o inițiativă lăudabilă din perspectiva realizării unei selecții interne de calitate, competiția din PNL Timiș a devenit, prin multiplicarea la absurd a numărului de candidați, o joacă politică ieftină și de tot hazul.

Pentru că, atunci când vorbim de cel puțin nouă candidați intrați în „bătălia” pentru poziția amintită, miroase totul a șușă politică de doi lei, care duce filiala liberală locală în aria ridicolului absolut ! Se vede de la o poștă că în PNL Timiș se duce, în prezent, o luptă fără menajamente între cel puțin trei tabere – cea a vechiului PNL, condusă de Robu, o alta tot din vechiul PNL, condusă de Supuran, fostul adversar în alegerile din PNL al lui Robu, și o a treia tabără, provenită din fostul PDL, condusă de Dan Popa și de șeful de la centru al acestuia, Vasile Blaga!

Rămâne acum de văzut dacă nu cumva va intra în „competiția” pentru Timiș (vorba nemuritoare a lui Nenea Iancu : „şi dă-i şi luptă … si eu mă nțeledzi !”) și Cristian Buşoi, cu tabăra sa, evident.

Că tot a terminat-o abrupt și cam fără onoare cu … Primăria Bucureștiului !

Că vrem, că nu vrem, PNL Timiș face și el ce poate în „concertul” politic interpretat pe ‘n’ coarde, falsând la greu muzica unei politici lipsită și de calitate dar, mai ales, de respect față de alegătorul bănățean.

Care alegător – parafrazându-l pe același „chițibușar” de geniu al României profunde, Caragiale, desigur! – va avea toate motivele să spună pe 5 Iunie, la locale, nu „eu cu cine votez, mon cher”, ci, mai în spiritul lucrurilor, „eu pen’ ce să votez mon cher?”.

Cu așa faună politică, fie liberală, fie social-democrată, mai bine, într-adevăr, nu… !

LĂSAȚI UN MESAJ