La plimbare cu pistolul, prin cartierul Iosefin

408

A ieșit la plimbare prin cartierul Iosefin ca să se ”fălească” cu arma pe care o poseda illegal. Nu a scăpat, însă, de ochii polițiștilor locali aflați în zonă.

”Polițiștii locali aflați în patrulare în cursul zilei de ieri, în jurul orei 13.45, pe Bdul Regele Carol I, au observat în fața magazinului de muzică din zonă, un bărbat care se plimba purtând la vedere un pistol. Trecând la legitimarea acestuia, s-a stabilit că se numește E.A., de 34 de ani, din Timișoara, bărbatul neavând documente care să-i permită deținerea unei astfel de arme”, au transmis reprezentații Poliției Locale Timișoara.

Asupra acestuia se afla un pistol marca Ruger P 345, de culoare neagră, cu aer comprimat, despre care deținătorul a declarat că l-a achiziționat de la magazinul cu ustensile de vânătoare și pescuit, pentru autoapărare.

Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere a unei arme fără a avea permis în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ