La pas către semifinalele Cupei, 60-10 cu CSM-ul bucureștean

1173

SCM Timișoara Saracens s-a calificat la pas în semifinalele Cupei României la rugby. Deținătoarea trofeului a făcut scor, 60-10, în duelul cu CSM Olimpia București din sferturi și o așteaptă acum pe Steaua pentru duelul din penultimul act.

Campioana a pătruns cu ușurință în semifinalele Cupei României după victoria la scor în fața lui CSM Olimpia București. Băieții antrenați de Grainger Heikell au făcut spectacol ofensiv, reușind să înscrie numai puțin de 10 eseuri. Scor final 60-10 și Saracens intră în semifinale cu moralul ridicat.

Tangimana Fonovai a fost omul primei reprize, aripa gazdelor marcând primele două eseuri înainte de a fi înlocuit pentru o lovitură încasată. Înlocuitorul său, Vlăduț Zaharia, și Jack Umaga au completat tabela cu câte un eseu, iar Vali Calafeteanu cu o transfomare până la pauză. Oaspeții au marcat dintr-o penalitate semnată de Fahiua: 22-3.

Bănățenii s-au dezlănțuit în partea secundă și încercările au curs pe bandă rulantă. Aripile Shennan și Zaharia au marcat câte două eseuri, talonerul Căpățână și mijlocașul Rose câte unul, în timp ce Calafeteanu a bifat 4 transformări. Singurul eseu al vizitatorilor a fost marcat de Țiglă și transformat de Ispir. De notat că nu a fost acordată nicio eliminare, iar Vlăduț Zaharia avea să fi desemnat omul meciului pentru cele 3 eseuri marcate.

Saracens: Militaru, Rădoi, Țăruș – Popârlan, Drenceanu – Ianuș, Lazăr, Burcea – Calafeteanu, Rose – Shennan, Umaga, Manumua, Tangimana – Conache. Au mai jucat: Popa, Zaharia, Gorcioaia, Mureșan, Sione, Căpățână, Pretorius, Mariș.

Pentru Saracens urmează peste o săptămână confruntarea din Ronaț foarte probabil împotriva lui Steaua București, care joacă mâine în compania lui Poli Iași în ultimul sfert de finală.

LĂSAȚI UN MESAJ