La Maternitatea Bega, ca în Occident! Cum vor fi întâmpinate mamele care aleg să nască aici. Foto-Video

7367

În sfârşit Maternitatea Bega din Timişoara oferă condiţii de cazare şi de performanţă medicală normale, ca în ţările dezvoltate din Europa.

Investiţiile din ultimul an, de 1,5 milioane de lei, au făcut ca interiorul clinicii să arate ca în Occident. Au fost reabilitate saloanele unde stau mamele cu nou născuţii, holurile, cabinetele de consultaţie, sălile de naştere şi secţia de neonatologie.

Echipamentele sunt de ulltimă generaţie şi ajută la salvarea vieţilor bebeluşilor care ajung pe lume prematur. Însă, lucrările nu sunt terminate încă, șantier mai este la etajul doi al maternităţii unde acum se montează un lift şi, de asemenea, mai sunt câteva holuri de zugrăvit.

Tâmplăria uşilor şi geamurile a fost complet schimbată, iar acum reprezentanţii Spitalului Judeţean Timişoara, de care aparţine clinica, spun că pot concura cu orice clinică privată din ţară sau străinătate.

Aici s-au realizat şi fertilizări in vitro, dar intrarea României în Uniunea Europeană a oprit procedurile, deoarece sistemul sanitar nu mai permitea ca acestea să fie continuate. Fertilizările, spun medicii, vor fi reluate când Timişoara va avea şi o nouă maternitate promisă de CJ Timiş de mulţi ani. Aceasta ar costa 12 milioane de euro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ