La Grădina Zoologică din Timişoara a murit… un om!

5979

Un angajat al Primăriei Timişoara a decedat, azi dimineaţă, chiar în faţa porţii de acces la Grădina Zoologică, unde lucra ca îngrijitor de animale.

Paznicii de la poarta unităţii au relatat poliţiştilor care s-au deplasat rapid la locul evenimentului că tragedia s-a petrecut în jurul orei 8, cand Liuba Ion, 54 de ani, a ajuns la serviciu.

În momentul în care s-a dat jos de pe bicicletă, a căzut ca secerat şi nu şi-a mai revenit. Bărbatul era dependent de insulină şi, în urmă cu câţiva ani, a fost pensionat pe caz de boală, însă la un control ulterior, după aproximativ 2 ani, specialişii în medicina muncii au decis să-l retrimită la lucru.

Medicii de pe ambulanţă, chemaţi urgent la Pădurea Verde, nu au mai reuşit resuscitarea victimei, constatând decesul provocat de un infarct miocardic.

“Este o adevărată tragedie pentru familia colegului nostru şi, poate, eu resimt altfel această dramă, pentru că, aşa cum ştiţi, în urmă cu câţiva ani, am trecut printr-un preinfarct. Mi-am şi spus, uite, Liuba n-a avut norocul meu… În condiţiile în care veniturile familiei sale sunt modeste, noi, colegii de la Direcţia de Mediu, am hotărât să-i dăm o mână de ajutor. Vom aduna bani pentru a sprijini familia în aceste momente grele, iar eu personal am decis să suport cheltuielile de înmormântare”, a declarat Adrian Bere, directorul Direcţiei de Mediu din Primăria Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ