Klaus Iohannis, scos oficial din casa pe care a pierdut-o în instanță

182

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Sibiu a solicitat în data de 25 martie 2016 radierea din cartea funciară a dreptului de proprietate al soților Iohannis, în cazul imobilului din centrul Sibiului pierdut în instanță anul trecut, se arată într-un răspuns al instituției transmis HotNews.ro.

Demersul AJFP vine la mai bine de cinci luni de la pronunțarea deciziei definitive a Curții de Apel Brașov prin care Carmen și Klaus Iohannis au pierdut imobilul. În această perioadă, soții Iohannis au continuat să încaseze bani din închirierea imobilului de pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 29 din Sibiu, după cum arată o anchetă din februarie a Rise Project.

În noiembrie anul trecut, Curtea de Apel Braşov a decis că soţii Iohannis trebuie să dea înapoi statului cea mai valoroasă proprietate pe care o deţineau. Sentința a venit după 16 ani, cu zeci de procese, în care instanțe din Sibiu, Alba, Brașov și București au înclinat dreptul de proprietate când într-o parte, când în alta.

Anul trecut, Tribunalului Brașov a anulat contractul de vânzare-cumpărare a imobilului din centrul Sibiului, iar la recursul formulat de Iohannis, Curtea de Apel a menținut această decizie, conform reteauadestiri.ro.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ