Karate fără frontiere cu Christophe Pinna

1334

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a stat sub semnul artelor. Al artelor marţiale. Peste 300 de sportivi s-au reunit la Timişoara pentru a participa la stagiul de pregătire cu multiplul campion mondial Christophe Pinna.

Evenimentul sportiv a fost organizat de CS K-Champs-Do şi CS Karate Club Giroc, sub patronajul Federaţiei Române de Karate WKC. Reprezentanţi din 38 de cluburi care activează în Timişoara, Oradea, Satu-Mare, Cluj, Reşiţa, Dej, Târgu-Mureş, Arad, Braşov, Petroşani, Deva, Brad şi Bucureşti au venit pentru a lua parte la sesiunile de pregătire cu sportivul francez, deţinător a 6 titluri mondiale. Tinerii practicanţi ai artelor marţiale, cu vârste începând chiar de la 5 ani, s-au antrenat alături de acest maestru al sportului, împreună cu 24 de membri ai Lotului Naţional de Karate al României. Metodele de antrenament şi pregătire au fost adaptate vârstei participanţilor.

Christophe Pinna, o personalitate marcantă în lumea sportului, colaborează de 8 ani cu Federaţia Română de Karate WKC, participând anual la stagii de pregătire cu sportivi români. În paralel, activează că antrenor în sesiuni de pregătire şi perfecţionare a sportivilor din întreagă lume, dar şi ca personal trainer pentru personalităţi din lumea sportului, business-ului şi divertismentului.

Următoarele evenimente importante de pe agenda Federaţiei Române de Karate WKC sunt competiţiile balcanice şi mondiale la care sportivii din cadrul cluburilor federaţiei vor participa în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ