Județul Timiș promovat la Târgul de Turism al României. Cu ce atragem oaspeții? VIDEO

57

Județul Timiș lupta pentru a câștiga noi turiști, așa că responsabilii cu promovarea zonei nu au ratat ocazia și s-au pus deja pe lista Târgului de Turism al României din acest an. Zonele viticole sunt miza anului 2020.

Cea de-a 43-a ediție a Târgului de Turism promovează cele mai convenabile vacanțe pentru 2020, city-break-uri sau early booking pentru excursii în sezonul primăvară-vară.

Cum județul nostru nu poate pierde ocazia de a se afirma din nou acolo unde se fac și desfac lucrurile în industra ospitalității, toți cei ce au ceva de spus sau oferit își vor uni forțele și vor prezenta la un stand comun tot ce poate fi interesant în zona noastră.

Asociația de Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș va colabora, pentru al treilea an consecutiv, cu primăriile din Timișoara, Buziaș, Margina dar și cu specialiștii de la Asociația Timișoara 2021- Capitală Europeană a Culturii pentru a prezenta o ofertă coerentă de a atrage călătorii curioși în județul nostru.

„Este dincolo de imaginea pe care o transmitem, un mesaj … că am început o colaborare strânsă cu acești parteneri în ceea ce privește promovarea destinației Timișoara, Timiș și Banat. Vom avea acolo la stand nu numai materiale tipărite de promovare dar și elemente care să atragă atenția vizitatorilorînsemnând elemente de gastronomie. Vom promova zonele viticole din Timiș. De asemenea Asociația Timișoara 2021 își va prezenta elemente din programul cultural din acest an… Sperăm ca dincolo de vizitatorii ce vin de obicei la aceste standuri să avem discuții și întâlniri și cu reprezentanți ai agențiilor de turism carora să le transmitem mesajul că Timișoara sunt destinația anului 2021 sub sloganul „Timișoara este un spectacol. Rezervăți un loc!” a explicat demersul său Delia Barbu director al asociației de turism.

Județul Timiș a fost promovat și la târgurile de profil de la Viena și Tel Aviv. Iar acum se contactează organizatorii târgului de la Berlin pentru o prezentare și pe piața germană.
Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României (TTR) se desfășoară între 20 și 23 februarie 2020, în Pavilionul B2 din Centrul Expozițional ROMEXPO.
Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo de două ori pe an, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al destinațiilor de vis. Reprezentată prin cele mai importante companii din România și din străinătate, lumea fascinantă a turismului se întâlnește sub același acoperiș, în cadrul edițiilor de primăvară și de toamnă ale TTR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.