22.7 C
Timișoara
joi 30 mai 2024

Jandarmii au descins în piețe

Aveți grijă pe ce parfumuri dați banii! Un preț mic vă poate indica că există o problemă.

Comercianții de ocazie au fost luați azi la bani mărunți de jandarmii de la Gruparea Mobilă din Timișoara. Aceștia au descins într-una din cele mai cunoscute piețe din orașul de pe Bega și au descoperit că vânzătorii ofereau spre comercializare produse contrafăcute sau neaccizate.

Unul dintre comercianți vindea recipiente din sticlă ce aveau în conţinut un lichid cu miros de parfum și care aveau inscripționate numele unor mărci consacrate.
Oamenii legii au suspiciunea că parfumurile oferite spre comercializare, erau contrafăcute și nicidecum originale.

Jandarmii au ridicat cele 14 recipiente găsite asupra persoanei în cauză. De asemenea, au înaintat actele de sesizare, organelor de urmărire penală, având în vedere că „punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare” constituie infracţiune, prevăzută şi sancţionată de Legea nr. 84/1998, actualizată.

Alta piața, noi nereguli. Un alt bărbat a fost depistat, în Piața Verde din municipiul Timișoara, în timp ce vindea în recipiente din plastic, de cinci litri, băutură cu miros specific de țuică. Întreaga cantitate de 45 litri de băuturi alcoolice a fost ridicată în vederea confiscării și predată Direcţiei Regionale Vamale Timişoara, spre luarea măsurilor ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Coldea și umbrele sale timișorene

„Coldea ar trebui să înfunde pușcăria dacă ceea ce vehiculează DNA se adeverește”. Asta spune, cât se poate de clar, Băsescu, în stilul său tăios,...

Ovidiu Ștefănesu, primar PSD al comunei Comloșu Mare: Dialogul cu cetățenii este foarte important

Domnule Ștefănescu, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat al comunei Comloșu Mare. Ce v-a făcut să luați această decizie? Îmi doresc foarte mult...

Citește și :