Joc și imaginație, la atelierele de creație de la Iulius Town Timișoara

56

Iulius Town devine, în următoarele weekend-uri, locul preferat din oraș al copilului tău, unde se poate distra și unde poate învăța lucruri noi, prin metode atractive, la atelierele noastre de creație. Prima întâlnire din acest an cu lumea imaginației are loc chiar în acest sfârșit de săptămână.

Începând de duminică, 12 ianuarie 2020, și continuând până pe 2 februarie, Bianca Potyesz va ține o serie de Ateliere de Creație, care îl vor face pe cel mic să-și cultive latura artistică. Astfel, în fiecare duminică, în zona Intersport din Iulius Mall Timișoara, de la ora 11:00, prichindelul tău va picta sau va crea diferite obiecte, în funcție de tema fiecărei săptămâni.

Duminică, 12 ianuarie, va avea loc Atelierul de Pictură, un loc potrivit pentru ca cel mic să exploreze arta, să învețe să gândească cu mintea deschisă și să privească situațiile într-un mod creativ.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar materialele necesare pentru realizarea micilor opere de artă ale copiilor sunt asigurate de Iulius Town Timișoara.

În săptămânile ce vor urma, vor mai avea loc ateliere precum: „Baloane colorate”, „Copacul veseliei” și „Inimi cu sclipici”.

Părinții și bunicii se vor bucura de promoții la cumpărături, dar și de evenimente apreciate: târguri de produse naturale, de bijuterii și handmade.

Începând de vineri, 10 ianuarie și până, duminică, 12 ianuarie inclusiv, la parter vor fi prezenți zeci de expozanți care prezintă produse cu numeroase beneficii pentru o viață sănătoasă: miere, săpunuri naturale, ceaiuri, tincturi, produse pentru masaj și multe alte propuneri care păstrează proprietățile naturale. Și iubitorii de bijuterii și produse handmade își vor putea cumpăra bijuterii, accesorii din fimo și gravură, eșarfe și multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ