Jandarmii vor fi alături de elevi, părinți și profesori, în fiecare zi din noul an școlar

35

Ca și în anii anteriori, pe parcursul anului școlar 2023-2024, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara este alături de elevi, de părinți și de cadrele didactice, astfel încât procesul de învățământ să se desfășoare într-un climat de ordine și siguranță publică.
Militarii în uniformă albastră sunt prezenți zilnic în zona școlilor, pentru creșterea gradului de siguranță al elevilor și al personalului didactic și se implică activ în prevenirea delincvenței juvenile. În acest sens, așa cum s-a procedat și anterior, sunt pregătiți să intervină prompt ori de câte ori este necesar, atât în situația producerii unor fapte antisociale, cât și în activitatea educativă, cu sfaturi utile despre prevenirea și combaterea violenței, a discriminării și a fenomenului de bullying, precum și cu informații despre alte subiecte de interes pentru elevi.
Încă din prima zi de școală, jandarmii au răspuns prezent și s-au alăturat elevilor la manifestările de deschidere a anului școlar 2023-2024.
„Vă asigurăm de strânsa noastră colaborare, cu reprezentanții unităților școlare și ai altor instituții implicate, pentru ca școala să fie un mediu sigur, pentru toți participanții la procesul de învățământ din sistemul preuniversitar” spun jandarmii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.