Jandarmii timişoreni merg să facă ordine la Arad

373

Meciul de duminică, 13 noirmebrie, de la Arad, disputat între echipele ASU Poli Timişoara şi UTA Bătrâna Doamnă, este evenimentului săptămânii, iar forţele de ordine se pregătesc să facă faţă oricărei provocări. Rivalitatea dintre suporterii celor două oraşe este legendară, iar jandarmii arădeni au cerut ajutorul colegilor din Timişoara pentru a păstra ordinea şi liniştea pe arena Motorul din oraşul de pe Mureş.

“Aproximativ 90 de jandarmi și echipe canine din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara vor face deplasarea la Arad alături de suporterii timișoreni. Jandarmii timișoreni, împreună cu efective din cadrul I.J.J. Arad, I.P.J. Arad şi I.S.U. Arad sunt mobilizaţi pentru asigurarea măsurilor de ordine publică şi siguranţă la meciul de fotbal dintre UTA şi ASU Politehnica Timişoara. Partida se va disputa duminică, 13 noiembrie, pe stadionul „Motorul” din Arad, de la ora 14.00”, transmite Gruparea Mobilă de Jandarmi Timişoara.

În ziua meciului, măsurile de siguranţă din zona stadionului vor fi sporite. Nu se vor comercializa băuturi alcoolice şi nici maşinile nu vor putea circula în arealul arenei sportive din Arad.

„Accesul spectatorilor în incinta arenei se va face pe ambele porţi ale stadionului pe bază de bilete şi invitaţii. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator. De asemenea, prin grija Poliţiei municipiului Arad se va restricţiona circulaţia autovehiculelor în zona apropiată a arenei sportive. Între orele 12.00 – 16.00 va fi interzisă desfacerea, comercializarea şi consumul de băuturi alcoolice în toate localurile de alimentaţie publică, baruri şi restaurante din zona stadionului”, mai spun jandarmii.

1 COMENTARIU

  1. S-au dus sa-i tina pe suporterii banateni in frau, pentru ca acestia sa nu demonstreza lumii (inca o data) ca ei sunt „fruncea” in materie de huliganism, sa nu se faca (iarasi) de rusine in fata intregii tari.

LĂSAȚI UN MESAJ