Jandarmii timişoreni fac alergie la unele produse… fără acte

209

Jandarmii timișeni fac ce fac și se tot împiedică de unii întreprinzători puși pe căpătuială rapidă. Cum apucă omul să facă un mic trafic ilegal, hop și jandarmul ce știe una și bună. Vrea să vadă actele mărfii și să afle proveniența bunurilor.

Ieri au simțit mirosul de țigări și de cafea ce se ridica dintro piață reșițeană. Și ce să vezi, ca de obicei, documente ioc!

Şase contrabandişti reşiţeni, 1400 de ţigarete, 20 de litri de alcool şi 8 kg de cafea, toate de contrabandă, au fost ridicate pe timpul desfăşurării unei acţiuni punctuale pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile în Piaţa Reşiţa Sud din municipiul Reşiţa.

Marţi, 10 august, pe timpul unei acţiuni comune a efectivelor de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara împreună cu personalul din cadrul ANAF – Direcţia Regională Vamală Timişoara, au fost depistate în flagrant şase persoane, doi bărbaţi şi patru femei, care comercializau ţigări, alcool şi cafea de contrabandă, de provenienţă non-comunitară.

Persoanele în cauză au fost sancţionate de către jandarmi şi de către lucrătorii Direcţiei Regionale Vamale Timişoara, în conformitate cu prevederile Legii nr. 86 din 2006, respectiv Legea 12 din 1990, iar produsele de contrabandă au fost ridicate în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ