Jandarmeria Timiș la datorie VIDEO

56

La nici o lună după scandalul de la botezul din municipiul Lugoj, două persoane comit iară noi infracțiuni. De data aceasta este vorba despre furt, distrugere, loviri și alte violențe.

Împreună cu alți doi amici de-ai lor, ajung în Gara de Nord din municipiul Lugoj. Aici pun ochii pe o posibilă victimă. Găsesc o persoană singură, izolată de ochii lumii. Aceasta ajunge ajunge ținta derbedeilor. Victima susține că a fost lovită, deposedată de 950 de lei și 300 de euro. De asemenea, i-a fost spart telefonul mobil pentru a nu putea lua legătura rapid cu forțele de ordine publică.

Jandarmii împreună cu colegii lor de la poliție, am început căutările acestor patru persoane. Din descrierile victimei, jandarmii au găsit două persoane, bărbat și femeie, care ulterior le-au dezvăluit și numele celorlalte două persoane participante la infracțiune.

În filmările de la scandalul din data de 23 august, pot fi identificate cele două persoane care, de data aceasta, nu se mai rezumă la o contravenție, ci comit infracțiuni de furt, distrugere și loviri și alte violențe.

În prezent, aceștia sunt cercetați penal, iar jandarmii urmăresc cu deosebit interes finalizarea dosarului.

Sursa video:

Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ