Jaf la o universitate din Timișoara! Seiful de 300 de kilograme transportat cu roaba

324

Seiful principal al Universităţii de Agronomie din Timişoara, aflat în casieria instituţiei, a fost spart cu un baros de persoane necunoscute, iar poliţiştii încearcă să dea de urma hoţilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, persoane necunoscute au pătruns, în noaptea de luni spre marţi, în casieria Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului şi au spart seiful principal al instituţiei.

Conform unor surse din cadrul universităţii timişorene, hoţii au scos din perete seiful principal, aflat în incinta casieriei, şi au încercat să-l transporte în alte parte cu o roabă. Nu au reuşit din cauza greutăţii prea mari a seifului, care cântăreşte aproximativ 300 de kilograme, motiv pentru care au folosit un baros pentru a-l sparge.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii audiază mai mulţi angajaţi ai universităţii şi vizionează imaginile surprinse de camerele de supraveghere, cu scopul depistării celor care au spart seiful. Deocamdată, nu se ştie dacă hoţii au şi reuşit să spargă seiful şi ce sume de bani se aflau în el.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ