Iulius Mall va fi în beznă sâmbătă seara. Iată cu ce ocazie!

1163

Sâmbătă, 19 martie, la Iulius Mall Timişoara se vor stinge, timp de o oră, luminile ornamentale şi siglele luminoase amplasate pe faţade, precum şi iluminatul panourilor care marchează perimetrul şantierului clădirii de birouri United Business Center 2 a ansamblului multifuncţional Openville. Luminile vor fi stinse în intervalul orar 20.30 – 21.30.

Iulius Mall Timişoara se alătură, astfel, campaniei „Ora Pământului”, care se desfăşoară, în acest an, sub sloganul „Dăruieşte naturii din energia ta”.

Acţiunea se va desfăşura în toate cele cinci mall-uri din reţeaua naţională a companiei Iulius Group.

În fiecare an, milioane de oameni, instituţii şi companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour. La îndemnul World Wide Fund for Nature, organizaţia care a inițiat mişcarea în anul 2007, peste 7.000 de oraşe din mai mult de 160 de ţări vor stinge lumina de Earth Hour în acest an, răspândind un mesaj puternic privind impactul negativ, pe care viaţa de zi cu zi îl are asupra Planetei şi asupra resurselor naturale. În România, 42 de oraşe au anunţat participarea la evenimentul global, prin stingerea simbolică a luminilor şi activități dedicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.