Iulius Mall Timișoara sărbătorește noul an cu promoții de până la 80%. Vino să te bucuri de cumpărături!

147

2019 este întâmpinat de brandurile prezente în Iulius Mall Timișoara cu oferte de până la 80%. Dacă ești pasionat de modă și ai poftă de cumpărături, te invităm la maratonul promoțiilor de iarnă. Lista completă a reducerilor este disponibilă pe site-ul Iulius Mall Timișoara.

Dacă nu ai primit tot ce ți-ai dorit de la Moș Crăciun, acum este momentul perfect să te asiguri că, în noul an, garderoba ta va include cele mai cool ținute. Piese vestimentare în tendințele sezonului, la promoții cuceritoare, te așteaptă să le descoperi în magazinele din Iulius Mall Timișoara. Prețuri cu până la 70% mai mici sunt la New Yorker și Jolidon, iar cupână la 60%, la Lee Cooper și KenveloDiscounturi de până la 50% sunt la C&A, Desigual, Motivi, Orsay, U.S. Polo Assn., Stefanel, D`s Damat, Invidiauomo, Nissa, Steilmann, Penti, Triumph, Calzedonia, Sofiaman, Gatta, Charme, Leonard Collection, Fany Lux, Effect și altele. Oferte sunt și la Guess, Cozacone, Antoni Zeeman și la multe alte magazine cu îmbrăcăminte în trend. Promoții sunt și pentru prichindei, de până la 70% la Dinoland și de până la 50% la Chicco.

Iubești mișcarea și sporturile de iarnă? Ai un motiv în plus să începi anul cu un program activ, pentru că sunt discounturi de până la 50% la Intersport și U-man și de până la 40% la Sport Vision, Buzz, Nike, Kix și Arman & Alin Sport.

Acum este momentul să-ți completezi colecția de genți și pantofi cu articolele care ți-au făcut cu ochiul din vitrină. CCCafișează prețuri mai mici cu până la 70%, Il Passo, Bata, Anna Cori, BenvenutiEcco, Xara Shoes și Tamaris le-auînjumătățit, în timp ce la Tezyo sunt reduse cu până la 40%.

Dacă ești pasionat de bijuterii și accesorii, ai motive în plus să vii la cumpărături în Iulius Mall TimișoaraDiscounturi de până la 70% sunt la Amazing Jewelry și de până la 50% la Swarovski, Meli Melo și Edifice.  Și trusa de cosmetice poate fi îmbogățită cu noi produse, la promoții atractive. Sephora a tăiat până la 80% din prețuri, Douglaspână la 60%, la Pupa Milano, Xpert Beauty și Yves Rocher discounturile sunt de până la 50%, iar oferte speciale sunt la Melkior și în alte magazine de specialitate.

Descoperă lista promoțiilor pe site-ul Iulius Mall Timișoara și vino în magazine să te bucuri de reducerile atractive de iarnă!

LĂSAȚI UN MESAJ