Iulius Mall Timișoara lansează cel mai dinamic catalog Fashion online, realizat prin tehnica Cinemagraph

377

Așa cum și-a obișnuit clienții, Iulius Mall Timişoara le-a pregătit o nouă surpriză, în ton cu pasiunea lor pentru modă și cu un stil de viață modern. Iulius Mall a lansat primul catalog fashion de tip cinemagraph, o tehnică ce combină arta video cu cea fotografică.

Iulius Mall Timişoara vine în întâmpinarea clienților săi cu un catalog profesional, care dezvăluie piesele disponibile în noile colecții ale brandurilor preferate de pasionații de shopping. Cei care vor să afle ce se poartă și să se inspire cu ținute pentru un look trendy pot descoperi catalogul Spring Summer Selection 2017 într-o prezentare mult mai dinamică, fiind realizat prin tehnica cinemagraph.

Mai exact, cei care vor răsfoi catalogul vor fi surprinși cu fotografii în mișcare, realizate în ambiente elegante din Iulius Mall Timişoara şi din clădirea de birouri United Business Center 2 a ansamblului Openville. Scări rulante, reflexii în mişcare, uși rotative, lumini care se sting, clipiri sau adieri sunt o parte dintre elementele care animă parțial și subtil imaginile statice, prin tehnica cinemagraph.

Descoperă ce se poartă, accesând link-ul: www.iuliusmall.com/timisoara/fashion.

Superbele ţinute şi accesorii prezentate sunt din colecţiile de sezon ale brandurilor: Stefanel, Nissa, Tenue de Saf, Parfois, Anna Cori, Effect, Jazz, Louis Purple, Otter, Parfois şi Poema.

Recomandările în materie de styling vin din partea specialiştilor, Iulius Mall colaborând pentru acest catalog cu lector univ. dr. Cristina Lazăr şi asistent univ. dr. Sandra Suciu, de la Departamentul Design Vestimentar al Facultăţii de Arte şi Design, din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ